08/12/2019 02:41:12

Πρόσκληση Τσίπρα στον Μητσοτάκη για Debate «χωρίς σημειώσεις» - Τι απαντά η ΝΔ 

Πρόσκληση Τσίπρα στον Μητσοτάκη για Debate «χωρίς σημειώσεις» - Τι απαντά η ΝΔ  - Media

 

Χθες ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΦ και λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε συνέντευξη στον Αlpha. 

Σε ένα σημείο της ομιλίας τους ο Αλέξης Τσίπρα σχολίασε την αναφορά του κ. Μητσοτάκη στην σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του ότι ο κ. Τσίπρας έχει νεύρα επειδή φεύγει, ο πρωθυπουργός σχολίασε σκωπτικά «εδώ και τρεισήμισι χρόνια φεύγουμε κατά τον κ. Μητσοτάκη, τόσα νεύρα πια μας έχουν ξεχειλίσει...».

Σχολίασε ότι έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος στην τηλεθέαση και πρόσθεσε ότι εάν θέλει να αποκτήσει μεγάλη τηλεθέαση «να έρθει στο στούντιο όταν θα είμαι κι εγώ εκεί, να αντιπαρατεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς σημειώσεις, χωρίς υποβολείς, για την οικονομία, την Ευρώπη, τα εθνικά θέματα». «Ελπίζω αυτή τη φορά να μην κρυφτεί από την πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση», καλώντας τον ουσιαστικά σε debate. 

«Ας προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα debate θέλει ο κ. Τσίπρας. Προς το παρόν τα debate γίνονται στη Βουλή και στις καθημερινές επαφές με τους πολίτες». Με αυτά τα λόγια, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίαζε την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα. 

Στη ΝΔ δεν θεωρούν ότι αυτή τη στιγμή έχει κάποιο όφελος μια τέτοια τετ α τετ αντιπαράθεση, η οποία θα πολώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.