search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:59
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Χάρισε τη ζωή στην αδερφή του αλλά δεν πρόλαβε να ζήσει τη δική του

23.04.2019 18:30
Τρίκαλα: Χάρισε τη ζωή στην αδερφή του αλλά δεν πρόλαβε να ζήσει τη δική του - Media

 

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη ζωή του 15χρονου Μάριου, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr, η αδερφή του έπασχε από λευχαιμία και τότε οι γονείς του Κώστας και Ουρανία, αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί, ώστε να μπορέσει να σωθεί η μικρή τους κόρη.

Κάτι που έγινε. Γεννήθηκε ο μικρός Μάριος και τα βλαστοκύτταρα του ήταν συμβατά με της αδερφής του, η οποία και σώθηκε.

Το χτύπημα της μοίρας όμως ήταν σκληρό, τόσο για τον άτυχο 15χρονο που ενώ χάρισε ζωή, δεν πρόλαβε να χαρεί τη δική του, όσο και για την οικογένειά του που ενώ σώθηκε το ένα τους βλαστάρι, χάθηκε το άλλο.

Σημειώνεται ότι η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, όταν ο Μάριος, βρισκόμενος με φίλους στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε επί της Ασκληπιού, βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τη Μ. Δευτέρα, στις 5.30 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στο μικρό αγγελούδι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30