19/10/2019 19:35:20

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη των ναρκωτικών: 15 συλλήψεις

Πυροβολισμοί στο Σταθμό Λαρίσης - Ένας τραυματίας - Media

 

Τρεις οργανωμένες συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών Ελλήνων και Αλβανών κακοποιών εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες για πολλούς μήνες σκορπούσαν τον "αργό θάνατο" στα τοξικοεξαρτημένα άτομα, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη.

Μάλιστα, τα μέλη τους συνεργάζονταν με μεγάλους βαρώνους ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική, έτσι ώστε να δρουν, πλέον, σαν μεσάζοντες των καρτέλ για την εισαγωγή των ναρκωτικών στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η μεταφορά των ναρκωτικών στην Ευρώπη γινόταν με κάθε δυνατό τρόπο, με τα μέλη των τριών οργανώσεων να χρησιμοποιούν ακόμα και μισθωμένα ταξί για τη μεταφορά της ηρωίνης, κοκαΐνης, χασίς και ναρκωτικών χαπιών τύπου ecstasy.

Μάλιστα, ήταν έτοιμοι να γεμίσουν τις πιάτσες ναρκωτικών στην Αθήνα και τον Πειραιά με δεκάδες κιλά ηρωίνης και κοκαΐνης

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν συλλάβει τουλάχιστον 15 άτομα, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων μελών των τριών διαφορετικών συμμοριών συνεχίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.