search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:13
MENU CLOSE

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη των ναρκωτικών: 15 συλλήψεις

24.04.2019 08:56
Πυροβολισμοί στο Σταθμό Λαρίσης - Ένας τραυματίας - Media

 

Τρεις οργανωμένες συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών Ελλήνων και Αλβανών κακοποιών εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες για πολλούς μήνες σκορπούσαν τον “αργό θάνατο” στα τοξικοεξαρτημένα άτομα, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη.

Μάλιστα, τα μέλη τους συνεργάζονταν με μεγάλους βαρώνους ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική, έτσι ώστε να δρουν, πλέον, σαν μεσάζοντες των καρτέλ για την εισαγωγή των ναρκωτικών στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η μεταφορά των ναρκωτικών στην Ευρώπη γινόταν με κάθε δυνατό τρόπο, με τα μέλη των τριών οργανώσεων να χρησιμοποιούν ακόμα και μισθωμένα ταξί για τη μεταφορά της ηρωίνης, κοκαΐνης, χασίς και ναρκωτικών χαπιών τύπου ecstasy.

Μάλιστα, ήταν έτοιμοι να γεμίσουν τις πιάτσες ναρκωτικών στην Αθήνα και τον Πειραιά με δεκάδες κιλά ηρωίνης και κοκαΐνης

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν συλλάβει τουλάχιστον 15 άτομα, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων μελών των τριών διαφορετικών συμμοριών συνεχίζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:12