search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Απαράδεκτη και αήθης η στάση Τσίπρα στο θέμα Πολάκη

24.04.2019 09:47
Κουτσούμπας: Η πραγματική Ανάσταση θα έρθει όταν ο λαός βαδίσει στο δρόμο του αγώνα - Media

 

«Απολύτως καταδικαστέα και ανήθικη» χαρακτήρισε την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι είναι άλλο πράγμα αυτό που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και άλλο πράγμα η πολιτική κριτική στις θέσεις του κ.Κυμπουρόπουλου και του κόμματός του, της ΝΔ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, ο κ.Κουτσούμπας άσκησε κριτική και στην κάλυψη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας μέσω της μετατροπής της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ σε πρόταση εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση.

«Απαράδεκτη και αήθης η στάση Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε: «Είναι μια στάση του τύπου «κράτα με να σε κρατώ για να πάμε στον γκρεμό»!».

Ο κ. Κουτσούμπας επέκρινε και την πρόταση δυσπιστίας λέγοντας πως γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού πριν στηθούν κάλπες, προκειμένου -όπως είπε- ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να αυξήσουν τη συσπείρωση των ψηφοφόρων τους.

«Αυτή η συζήτηση γίνεται για να αναδείξουν τα κάλπικα διλήμματα σε επιμέρους ζητήματα, αφού στα κεντρικά θέματα, δηλαδή στην εξυπηρέτηση των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων και στην ισχύ των μνημονιακών νόμων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ταυτόζονται». Είπε χαρακτηριστικά.

Εκτίμησε ότι το προεκλογικό κλίμα θα παραμείνει σε υψηλούς τόνους. «Θα υπάρξει ακραία πόλωση. Τα δύο κόμματα έχουν διαφορές, αλλά στα βασικά αυτίζονται. Ψηφίζουν μνημονιακές επιλογές και προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο. Υπόσχονται ματωμένα πλεονάσματα, αυστηρή δημοσιονομική προσαρμογή και εποπτεία», είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Χαρακτήρισε «μεγάλη κοροϊδία» το κυβερνητικό αφήγημα για τα πλεονάσματα και την προσπάθεια για μέτρα ελάφρυνσης της φορολογίας. «Είναι στη λογική «σου αρπάζω τα εκατό και σου επιστρέφω το ένα. Είναι αυτή λογική που πρέπει ο λαός να πει και ευχαριστώ;», διερωτήθηκε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:32