search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο του Κ. Μπακογιάννη η Ζέτα Δούκα

24.04.2019 17:37
Μάρω Δούκα κατά εκκένωσης Rosa Nera: Όχι στην ξενοδοχοποίηση των μνημείων στο λόφο Καστέλι - Media
 
Μικρό χρονικό διάστημα διήρκεσαν οι πολιτικές φιλοδοξίες της γνωστής ηθοποιού, η οποία είχε ανακοινώσει ότι θα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθηναίων.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ζέτα Δούκα στο περιοδικό «MY tv», αποκάλυψε τον λόγο που απέσυρε την υποψηφιότητά της για τις δημοτικές εκλογές.
 
Η γνωστή ηθοποιός θα κατέβαινε με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στην «Αθήνα ψηλά» και είχε σκοπό να αναλάβει τον τομέα του πολιτισμού.
 
«Την έχω αποσύρει με πόνο ψυχής και στεναχώρια επειδή ο εκλογικός νόμος απαγορεύει την τηλεοπτική εμφάνιση ενός υποψηφίου πάνω από δυο φορές σε ένα κανάλι την προεκλογική περίοδο.
 
Πάντως, με την απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων έδειξα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα κοινά και κυρίως με θέματα πολιτισμού.
 
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, σχέδια και τσαγανό σε θεσμικές θέσεις», αναφέρει η Ζέτα Δούκα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26