search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Κομψή και στα αρχαία η Μπέτυ Μπαζιάνα – Η επίσκεψη στην Κνωσσό (Photos)

25.04.2019 14:29
Κομψή και στα αρχαία η Μπέτυ Μπαζιάνα – Η επίσκεψη στην Κνωσσό (Photos) - Media

 

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα που την Μεγάλη Πέμπτη επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό Χώρο Κνωσσού. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η Μπέτυ Μπαζιάνα επισκέφτηκε, μαζί με τα δύο της παιδιά, τον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσσού με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα έρθει στην Κρήτη και ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η σύντροφος του πρωθυπουργού επέλεξε να φορέσει μια λιτή λευκή μπλούζα, μαύρη ζώνη, τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Οι πληροφορίες του flashnews.gr αναφέρουν πως ο Πρωθυπουργός και η οικογένεια του θα περάσουν στην Κρήτη τις ημέρες του Πάσχα. Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Κίνα όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη και θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Μεγάλο Σάββατο, όπου και θα βρεθεί στο νησί για την ημέρα του Πάσχα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01