search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:55
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη Μπάιντεν που τάραξε τα νερά – Τι ζήτησε μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

25.04.2019 16:17
Προσπάθεια επιστροφής στην εποχή Ομπάμα - Media

 

Ένα από τα πλέον έμπειρα και δημοφιλή στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε και αυτός ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο 76χρονος Μπάιντεν, με 45 χρόνια πολιτικής καριέρας και οκτώ χρόνια στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με επίθεση στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, στο επίκεντρο της ανακοίνωσής του βρίσκεται μια αποκάλυψη που έκανε, λέγοντας ότι ζήτησε από τον φίλο του, Μπαράκ Ομπάμα, να μην εκφράσει τη δημόσια στήριξή του στην υποψηφιότητά του.

«Όποιος λάβει το χρίσμα, θα πρέπει να το καταφέρει με την αξία του», τόνισε ο Μπάιντεν από το Ντελαγουέρ, στέλνοντας «μήνυμα» στους υπόλοιπους, πολλούς συνυποψήφιούς του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52