26/05/2020 16:29:55

Καυγάδισε με πολίτες ο Καρανίκας στη Θεσσαλονίκη: «Φύγε από εδώ δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία» (Video)

Καυγάδισε με πολίτες ο Καρανίκας στη Θεσσαλονίκη: «Φύγε από εδώ δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία» (Video) - Media

 

Καυγά με μια γυναίκα στην πόλης της Θεσσαλονίκης είχε ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. Καθόταν σε καφέ της πόλης όταν τον πλησίασε μια γυναίκα και του ζήτησε το λόγο για τη συμφωνία των Πρεσπών. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Καρόλου Ντηλ.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως-όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες. Εμείς είμαστε οι Μακεδόνες», του είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα που στεκόταν απέναντι του, ενώ ο Νίκος Καρανίκας άρχισε να υπερασπίζεται την Συμφωνία αναφέροντας «Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία....», για να του απαντήσει η γυναίκα «Εμείς τί είμαστε Νότια;» Τότε ο κ.Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι οι Σκοπιανοί».

«Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει και δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα, του είπε ότι «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία».

Όταν ο Νίκος Καρανίκας αντιλήφθηκε ότι ο πολίτης κατέγραφε τον καυγά με το κινητό του σηκώθηκε εκνευρισμένος από τη θέση του και ζήτησε από τον πολίτη να σταματήσει να καταγράφει. Όταν εκείνος δεν το έκανε ο κ. Καρανίκας ζήτησε να κληθεί αστυνομικός

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.