search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18
MENU CLOSE

Άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοκτόνησε μέσα στο Νοσοκομείο του Ρίου

30.04.2019 06:48
Άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοκτόνησε μέσα στο Νοσοκομείο του Ρίου - Media

 

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 23χρονος που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αυτοπυροβολήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε μετά τον εντοπισμό του κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του σε άσχημη κατάσταση και ημίγυμνος όταν γείτονάς του τον ρώτησε τι συμβαίνει με τον ίδιο να φέρεται να απαντά «Άσε με, πάω να …φουντάρω»!

Ο γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας, εντοπίζοντας τον νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο.

Δυο αστυνομικοί τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο, την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ο νεαρός άνδρας άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται και μέλος της οικογένειας του νεαρού.

Ο 23χρονος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο μετά το βαρύτατο αυτοτραυματισμό του στο κεφάλι, ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18