search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26
MENU CLOSE

Απάντηση – έκπληξη του Kώστα Κόκλα: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος

01.05.2019 13:53
«Δεν άντεχε τον εαυτό του ο Σεργιανόπουλος. Οι επιλογές του ήταν ένας τρόπος αυτοτιμωρίας» - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του  - Media

 

Ο Κώστας Κόκλας απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Γιάννη Πουλόπουλου Στη φωλιά των Κου Κου. Όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος έχει πάρει στο παρελθόν υπέρογκα ποσά από τη συμμετοχή του στα σίριαλ, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πιο ακριβοπληρωμένος όλων ήταν ο Νίκος Σεργαινόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κόκλας αποκάλυψε: «Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος»!

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26