search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Αλεξανδρούπολή: Εικόνες ντροπής από τα… «ρεζερβέ» της Πρωτομαγιάς σε πάρκα (Photos)

02.05.2019 07:14
Αλεξανδρούπολή: Εικόνες ντροπής από τα... «ρεζερβέ» της Πρωτομαγιάς σε πάρκα (Photos) - Media

 

Αρκετοί κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης που επέλεξαν να περάσουν την μέρα της Πρωτομαγιάς στην εξοχή, σε έναν από τους πολλούς υπαίθριους χώρους που προσφέρονται για αυτόν το σκοπό, βρέθηκαν εχθές μπροστά σε ένα σουρεαλιστικό θέαμα. 

Μπροστά σε ένα σουρεαλιστικό θέματα βρέθηκαν κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης που θέλησαν να περάσουν την πρωτομαγιά σε πάρκα και χώρους πρασίνου.

Σύμφωνα με το reportal.gr, στον Πλατανότοπο του Μαΐστρου, ένα χώρο που αποτελεί δημοφιλή επιλογή οικογενειών για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς, κάποιοι «προνοητικοί» θεώρησαν σωστό να κάνουν τις «κρατήσεις» τους από το προηγούμενο βράδυ, με έναν τρόπο που εξόργισε πολλούς.

Από κόκκινη κορδέλα, μέχρι αλυσίδες και λουκέτα επιστράτευσαν ορισμένοι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Facebook και έχουν ήδη προκαλέσει κατακραυγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:56