search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Της έσπασε το σαγόνι γιατί δεν είχαν καθαρίσει την κουζίνα (Σκληρές Photos)

03.05.2019 13:53
Της έσπασε το σαγόνι γιατί δεν είχαν καθαρίσει την κουζίνα (Σκληρές Photos) - Media

 

Μια μητέρα τριών παιδιών αποκάλυψε πως ο αρραβωνιαστικός της φίλης της, της επιτέθηκε βάναυσα επειδή δεν είχαν καθαρίσει την κουζίνα του σπιτιού τους, στη Μ. Βρετανία.

Η 30χρονη Amy White, από το Rustington, στο Δυτικό Σάσεξ, δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τον 34χρονο Alexis Poupard, τον Αύγουστο του 2018.

Οι τραυματιστμοί της 30χρονης ήταν τόσο σοβαροί που πλέον αδυνατεί να εργααστεί. Ο Poupard την γρονθοκόπησε και την κλώτσησε άγρια στο κεφάλι.

Για την πράξη του αυτή, ο 34χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη εννέα ετών και τριών μηνών, καθώς κρίθηκε ένοχος για τον ξυλοδαρμό της 30χρονης και των δύο φίλων της.

Η φίλη της 30χρονης, Laura, κάλεσε την Amy και τα παιδιά της σπίτι της για να περάσουν χαλαρές στιγμές στον κήπο της. Όταν ο 34χρονος επέστρεψε σπίτι, άρχισε να βρίζει και να βαράει την κουζίνα. Η Laura έδωσε το μωρό της στην Amy και πηγε να δει τι συνέβαινε. Ο 34χρονος φώναζε εξαγριωμένος για το γεγονός ότι δεν έχει καθαριστεί η κουζίνα. Οι δύο φίλες έσπευσαν και καθάρισαν την κουζίνα για να ηρεμήσει.

Στη συνέχεια, πήραν τα παιδιά και πήγαν στο σπίτι της Amy για να τον αποφύγουν. Ωστόσο το βράδυ, η Laura ξέμεινε από πάνες και γάλα κι εφόσον ήταν κλειστά τα καταστήματα εκείνη την ώρα, έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι της για να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα.

Έτσι, οι δύο φίλες πήραν ένα ταξί, αφήνοντας για λίγο τα παιδιά στο σπίτι της Amy. Ζήτησαν από τον ταξιτζή να τις περιμένει, όταν έφτασαν στο σπίτι της Laura. Τότε ήρθαν αντιμέτωπες με τον 34χρονο, ο οποίος ήταν και πάλι εξοργισμένος και ρωτούσε πού είχαν πάει.

Όρμηξε στη Laura και τότε μπήκε στη μέση η Amy και τον έσπρωξε. Τότε, ο 34χρονος άρχισε να τη γρονθοκοπά και η γυναίκα έπεσε στο πάτωμα.

Ο ταξιτζής κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:38