search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:54
MENU CLOSE

Κύπρος – serial killer: Είδα τον χειριστή του σόναρ να λυγίζει λέει ο αρχηγός της Πυροσβεστικής

07.05.2019 08:12
Παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ από το αμερικανικό Κογκρέσο (Photos/Video) - Media

 

Τα όσα έζησαν κατά την εύρεση αλλά και την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, περιέγραψε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας.

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο κ. Τράγκολας ανέφερε ότι μόλις ο δύτης επιβεβαίωσε την ύπαρξη της βαλίτσας στο βυθό της λίμνης, «αμέσως ρωτήσαμε περίπου το μέγεθός της. Μας είπε περίπου 50 εκατοστά. Αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «καταλαβαίνετε να συναισθήματα που είχαμε από αυτή την πληροφορία που μας έδωσε». Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, είδε τον Ισπανό χειριστή του sonar να δακρύζει, προσθέτοντας ότι τότε κατάλαβε πως είχαν δίπλα τους έναν σωστό συνεργάτη με αισθήματα. «Κάνουμε όλοι ό,τι περνά από το χέρι μας για να εκπληρώσουμε αυτό το έργο», κατέληξε ο κ. Τράγκολας.

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή του χθες βράδυ στο Facebook, o Μ. Τράγκολας ευχαρίστησε τους πολίτες για τα καλά τους λόγια «που πολλές φορές είναι υπερβολικά».

Ο ανώτατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής, ο οποίος σε τρεις μήνες αφυπηρετεί, υπογράμμισε ότι «Θα το παλέψω μαζί με όλους τους συνεργάτες μου μέχρι τέλους με κάθε σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα … γι αυτά τα πλάσματα του Θεού που αναζητούμε. Χρειάζεται υπομονή απ’ όλους. Ο τόπος μας μέσα από αυτή την κρίση πρέπει να βγει νικητής.. και θα βγει!».

Πηγή: politis.com.cy

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49