05/06/2020 07:13:39

Κοριτσάκι 11 χρονών, βιάστηκε, έμεινε έγκυος και πρέπει να κρατήσει το παιδί της σύμφωνα με το νόμο

Κοριτσάκι 11 χρονών, βιάστηκε, έμεινε έγκυος και πρέπει να κρατήσει το παιδί της σύμφωνα με το νόμο - Media

 

Τι και εάν στην ηλικία της πολλά κορίτσια συνεχίζουν να παίζουν με τις κούκλες; Τι και εάν στην ηλικία της κάποια παιδιά είναι ακόμη παιδιά; Εκείνη βίωσε από τα 11 της τον εφιάλτη της απαγωγής και του βιασμού. Και όχι μόνο, βίωσε από τα 11 της, να μεγαλώνει μια ζωή μέσα της, μια ζωή που δεν την επέλεξε. Έμεινε έγκυος από τον βιαστή της.

Και δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό παρά να κρατήσει το παιδί και να συνεχίσει την εγκυμοσύνη αφού οι νόμοι της πόλης Μασιλιόν στο Οχάιο απαγορεύουν την κάθε είδους έκτρωση.

Συγκεκριμένα ο νόμος απαγορεύει να γίνει έκτρωση σε κάθε περίπτωση που η κυοφορία είναι τουλάχιστον 6 εβδομάδων ή από τη στιγμή που μπορεί να ανιχνευτεί με υπέρηχο ο χτύπος της καρδιάς του εμβρύου. Από το νόμο δεν εξαιρούνται τα θύματα βιασμοί. Μάλιστα ο 72χρονος κυβερνήτης της πολιτείας του Οχάιο Μάικ Ντεουάιν είχε δηλώσει: «Η πολιτεία πρέπει να προστατεύει τους κατοίκους της από την αρχή μέχρι το θάνατο τους».

Κάποιοι και κάποιες φανατικές έγραψαν στα σόσιαλ μίντια: «Όποιος ρίχνει το παιδί του είναι διαβολικός. Ακόμη και εάν είναι προιόν βιασμού. Για κάποιο λόγο το έκανε ο Θεός»

Τελικά η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη στο σπίτι του ύστερα από τηλεφώνημα γειτόνων που άκουγαν παιδικά κλάματα. Ήταν ο 26χρονος Χουάν Λεόν Γκόμεζ, ο οποίος είχε κλείσει στην ντουλάπα το θύμα του (το οποίο είχε απαγάγει) και το βίαζε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.