search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Serial killer στην Κύπρο: Θρίλερ με εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη (Photos)

07.05.2019 14:58
Κύπρος: «Παγώνουν» για έναν χρόνο και οι γεωτρήσεις ΕΝΙ-TOTAL - Media
 
Συνεχίζονται και την Τρίτη στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, οι έρευνες με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ και την ρομποτική κάμερα για ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, 35χρονος Νίκος Μεταξάς, φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να πέταξε στη λίμνη.
Στον χώρο έφτασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, μαζί με τον νέο Υπαρχηγό Στέλιο Παπαθεοδώρου. Ο κ. Μιχαηλίδης ενημερώθηκε για την εξέλιξη των ερευνών από τον διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκο Τράγκολα. Στην περιοχή βρίσκεται επίσης και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος.
Λίγο μετά τις 5 ο δύτης καταδύθηκε και πάλι στο νερό. Από την επιχείρηση ανασύρθηκε από το νερό νέο εύρημα. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πρόκειται για ύφασμα. Νωρίτερα, η βάρκα με το σόναρ πραγματοποίησε έρευνες στο νερό, όπου έχουν τοποθετηθεί εννέα νέες σημαδούρες.
Το πρωί, ο δύτης με σκάφανδρο καταδύθηκε για ακόμη μία φορά στην Κόκκινη Λίμνη, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Αφ’ότου ερεύνησε συγκεκριμένο σημείο, βγήκε από τη λίμνη λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, χωρίς όμως να ανασυρθεί κάτι.
Σημειώνεται πως εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, η ορατότητα μέσα στα νερά γίνεται ακόμη πιο θολή. Το βαθύτερο σημείο της λίμνης, φθάνει τα 25 μέτρα. Χθες σηματοδοτήθηκαν τρία σημεία, τα οποία και ερευνώνται σήμερα. Δεν αποκλείεται η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από λάσπη.
Την Κυριακή ανασύρθηκε από τη λίμνη η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες με τη σορό ενός θύματος σε αποσύνθεση. Τη Δευτέρα, ενώ αρχικά οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 16:00, το Κέντρο Συντονισμού αποφάσισε όπως ξαναβάλει στο νερό αρχικά την ρομποτική κάμερα και ακολούθως το ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ για να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αλλά σημεία να σηματοδοτηθούν τότε η ρομποτική κάμερα και το σόναρ θα μεταφερθούν στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτου, μέχρι να «καθίσει» η λάσπη στην Κόκκινη Λίμνη.
 
Πηγή: philenews
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:03