25/05/2020 02:54:47

Αυτό το σχολείο αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στον διαγωνισμό CanSat in Europe – Έφτιαξε δορυφόρο σε μέγεθος κουτιού αναψυκτικού (Photos)

Αυτό το σχολείο αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στον διαγωνισμό CanSat in Europe – Έφτιαξε δορυφόρο σε μέγεθος κουτιού αναψυκτικού (Photos) - Media

 

Πρώτη στον διαγωνισμό CanSat In Greece αναδείχθηκε η ομάδα «Orion» του Πρότυπου Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης στις 21 Απριλίου.

Η ομάδα Orion κατασκεύασε μια προσομοίωση δορυφόρου σε μέγεθος και σχήμα κουτιού αναψυκτικού (κύλινδρος με 11.5cm ύψος, 6.6cm διάμετρο) ο οποίος εκτοξεύτηκε με πύραυλο σε ύψος ενός χιλιομέτρου και εκτέλεσε μια αποστολή, στα πλαίσια του διαγωνισμού CanSat in Greece 2019 στις 19-21 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, η ομάδα ήδη ετοιμάζει την προετοιμασία της για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Bologna της Ιταλίας στα τέλη Ιουνίου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της ομάδας:

«Σήμερα ο διαγωνισμός CanSat In Greece έφτασε στο τέλος του με τις τελικές παρουσιάσεις των ομαδων. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και την πρόκριση στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και δοκιμών.
Θέλουμε να ευχηθούμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν!
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και τα άτομα που μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.
Εμείς θα αρχίσουμε άμεσα την προετοιμασία για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Bologna της Ιταλίας στα τέλη Ιουνίου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.