search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Αυτό το σχολείο αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στον διαγωνισμό CanSat in Europe – Έφτιαξε δορυφόρο σε μέγεθος κουτιού αναψυκτικού (Photos)

07.05.2019 18:59
Αυτό το σχολείο αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στον διαγωνισμό CanSat in Europe – Έφτιαξε δορυφόρο σε μέγεθος κουτιού αναψυκτικού (Photos) - Media

 

Πρώτη στον διαγωνισμό CanSat In Greece αναδείχθηκε η ομάδα «Orion» του Πρότυπου Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης στις 21 Απριλίου.

Η ομάδα Orion κατασκεύασε μια προσομοίωση δορυφόρου σε μέγεθος και σχήμα κουτιού αναψυκτικού (κύλινδρος με 11.5cm ύψος, 6.6cm διάμετρο) ο οποίος εκτοξεύτηκε με πύραυλο σε ύψος ενός χιλιομέτρου και εκτέλεσε μια αποστολή, στα πλαίσια του διαγωνισμού CanSat in Greece 2019 στις 19-21 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, η ομάδα ήδη ετοιμάζει την προετοιμασία της για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Bologna της Ιταλίας στα τέλη Ιουνίου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της ομάδας:

«Σήμερα ο διαγωνισμός CanSat In Greece έφτασε στο τέλος του με τις τελικές παρουσιάσεις των ομαδων. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και την πρόκριση στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και δοκιμών.
Θέλουμε να ευχηθούμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν!
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και τα άτομα που μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.
Εμείς θα αρχίσουμε άμεσα την προετοιμασία για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Bologna της Ιταλίας στα τέλη Ιουνίου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:49