search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή: Δεν είναι σίγουρο ότι αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Prodigy

08.05.2019 14:19
Απόλυτη ανατροπή: Δεν είναι σίγουρο ότι αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Prodigy - Media

 

Με μια δήλωση-βόμβα, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του τραγουδιστή των Prodigy Κιθ Φλιντ ανατρέπει το βασικό σενάριο της αιτίας θανάτου του.

Σύμφωνα με την έκθεση, κοκαΐνη και αλκοόλ είχε στο αίμα του ο frontman των Prodigy, Κιθ Φλιντ που έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαρτίου σε ηλικία 49 ετών αφού απαγχονίστηκε στο σπίτι του.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, στο αίμα του καλλιτέχνη βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, όπως κωδεΐνη, κοκαΐνη αλλά και αλκοόλ. Η ιατροδικαστής Beasley-Murray είπε ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες στον θάνατό του και δεν υπήρξε συμμετοχή τρίτων, αλλά δεν μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Flint αυτοκτόνησε.

«Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ενδεχόμενα, δεν βρίσκω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την αυτοκτονία», σημείωσε στη διάρκεια ακρόασής της.

Από την έρευνα ωστόσο δεν προέκυψαν ούτε επαρκή στοιχεία που να επικυρώνουν ότι επρόκειτο για ατύχημα, όπου πιθανότατα «όλα πήγαν τρομερά λάθος». «Θα ολοκληρώσω το συμπέρασμά μου» πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01