search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:47
MENU CLOSE

SAVE THE DATE: «Η ώρα του προγράμματος» τη Δευτέρα στον Πανελλήνιο από το «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» (Video)

10.05.2019 03:00
SAVE THE DATE: «Η ώρα του προγράμματος» τη Δευτέρα στον Πανελλήνιο από το «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» (Video) - Media

 

Το πρόγραμμά του αναμένεται να ανκοινώσει ο συνδυασμός «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παύλο Γερουλάνο, τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 7:30μμ, στον Πανελλήνιο, Ευελπίδων 2, Πεδίο του Άρεως.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συνδυασμού:

«Εδώ και 6 μήνες, συζητάμε καθημερινά με όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, σε κάθε γειτονιά, για να χτίσουμε ένα σχέδιο βασισμένο στις ανάγκες της πόλης μας.

Στις 13 Μαΐου παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου. Ένα πρόγραμμα Αθηναίων.

Σε περιμένουμε, τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 7:30μμ, στον Πανελλήνιο, Ευελπίδων 2, Πεδίο του Άρεως.

Γιατί ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

Είναι ωραίο όταν μιλάς για ομάδα να το εννοείς, να μην είναι μόνο λόγια. Και να χρησιμοποιείς κάθε μέσο που έχεις στη διάθεσή σου για να αναδείξεις τα μέλη της. Κάθε ένας και κάθε μία έχει κρισιμότατο ρόλο στο δικό μας σχέδιο. Γιατί η αλλαγή στην Αθήνα δεν μπορεί να είναι υπόθεση μόνο ενός Δημάρχου ή κάποιων δημοτικών συμβούλων. Χρειάζονται πολλά χέρια, πάρα πολλά. Χρειάζονται όλοι όσοι διψάνε να δώσουν πνοή σε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Και φυσικά, όπως έχουμε πει από την αρχή, κομβική σημασία στο δικό μας σχέδιο έχουν οι υποψήφιοι διαμερισματικοί σύμβουλοι ή αλλιώς οι υποψήφιοί του συνδυασμού μας ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ στις 7 δημοτικές κοινότητες της πόλης. Γιατί από εκεί θα προκύψουν οι επικεφαλής των Συμβουλίων Γειτονιάς, που θέλουμε να ιεραρχούν τα προβλήματα κάθε γειτονιάς, να επιβλέπουν τις λύσεις που δίνονται και στα οποία θα λογοδοτούν Δήμαρχος και υπηρεσίες. 

Κακά τα ψέματα, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι περνούσαν μέχρι τώρα σε δεύτερη μοίρα. Ένα όνομα, μία φωτογραφία, και αυτό ήταν.

Όχι πια. Ο δικός μας συνδυασμός αφιέρωσε ειδική εκδήλωση στους ανθρώπους που θα κληθούν να κάνουν ίσως το σημαντικότερο πράγμα την επόμενη μέρα: να πείσουν και τον τελευταίο δύσπιστο Αθηναίο ότι μπορεί να πάρει στα χέρια του την γειτονιά του και να επηρεάσει την πορεία της, την εξέλιξή της. 

Θελήσαμε να ετοιμάσουμε ειδικό βίντεο για να τους τιμήσουμε, να τους γνωρίσουμε, να τους αναδείξουμε. Ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο. Θα ετοιμαστεί και δεύτερο».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46