search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:11
MENU CLOSE

Aγγελόπουλος: «Δεν αποσύρουμε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ – Υπάρχει ελπίδα»

09.05.2019 19:59
Aγγελόπουλος: «Δεν αποσύρουμε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ - Υπάρχει ελπίδα» - Media

 

Αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστεί το αδιέξοδο στο ελληνικό μπάσκετ εμφανίστηκε μετά το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Τόνισε, πάντως, ότι ο Ολυμπιακός δεν αποσύρεται από το ΑΣΕΑΔ.

Την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ (αν και ο Ολυμπιακός θα επιμείνει στην προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ) εξέφρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Εμείς είμαστε εδώ ως το τέλος. Δόθηκε μία λύση και θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι, αλλά έχει γίνει μία ομάδα εργασίας. Αλλά ας ελπίσουμε να γίνει», ανέφερε αρχικά ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Και συνέχισε:

«Έγινε ένα βήμα, συμφώνησαν οι περισσότερες ομάδες. Υπάρχει ελπίδα. Δεν αποσύρουμε την προσφυγή. Έχουν όλα σχέση με την απόφασή μας για τα πλέι-οφ. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε νομικά θέματα, δεν ισχύει τίποτα. Δεν αποφασίσαμε για τους ξένους διαιτητές. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ. Έχει άποψη ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζει ο κύριος Βασιλακόπουλος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:11