search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26
MENU CLOSE

«Όπισθεν ολοταχώς» από Μ. Κεφαλογιάννη: Δεν είναι πραγματική η φωτογραφία, αναλαμβάνω την ευθύνη

10.05.2019 16:04
«Ένιωθα ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι, νόμιζα θα πεθαίνω» - Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για τη μάχη με τον κορωνοϊό (Videos) - Media

 

«Όπως διαπίστωσα, η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική, και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό, ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ. μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν» έγραψε σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Κεφαλογιάννης έδειξε φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονιζόταν ο πατέρας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Παύλος να φωτογραφίζεται με πρωτοκλασσάτους χουνταίους. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει πιστοποιηθεί ότι είναι ψεύτικη. Στη θέση εκείνου που υποτίθεται ότι είναι ο πατέρας του κ. Τσίπρα είναι χουντικός υπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26