search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:11
MENU CLOSE

Τσίπρας: Νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου

11.05.2019 10:11
Τσίπρας: Νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου - Media
 
Τη βεβαιότητα ότι στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει το περιθώριο να σχεδιάσει και νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών, εφόσον συνεχίζονται και θα συνεχίζονται τα θετικά βήματα στην οικονομία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει με ασφάλεια, χωρίς να θέλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις δημοσιονομικού εκτροχιασμού.
 
«Έχω συνειδητοποιήσει γιατί λυσσομανάνε, το γιατί φαίνεται στη σημερινή συγκέντρωσή σας, εδώ στην Άρτα, αλλά και σε όλες τις περιοχές που γίνονται συγκεντρώσεις γιατί αυτές είναι η πραγματική δημοσκόπηση», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι σε δύο εβδομάδες θα πάρουν το μήνυμα τους στην κάλπη, όπως έγινε στις εκλογές του 2015 και στο δημοψήφισμα.
 
Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε παροιμία που λένε οι συγχωριανοί στο Αθαμάνιο Άρτας που λέει: «ο λύκος τρίχα αλλάζει, χούι δεν αλλάζει» και είπε προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν: «αφήστε τους να λυσσομανάνε κι εμείς ας προχωρήσουμε μπροστά».
 
Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι προκάλεσε μία τριήμερη συζήτηση στη Βουλή «για να αποδείξει ότι είναι ο κύριος Πολάκης υβριστής και απέδειξε ότι είναι ο ίδιος υβριστής αμαυρώνοντας τη μνήμη της οικογένειας μου και του νεκρού πατέρα μου».
 
Οι κάτοικοι της Άρτας επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό καθώς είναι και συμπατριώτης τους.
 
Ο πρωθυπουργός περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο Νικολάου Σκουφά και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, σχηματίζοντας ένα πλήθος που τον ακολούθησε μέχρι την πλατεία όπου μίλησε στους συγκεντρωμένους.
 
«Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στη συγκέντρωση, ενώ πολλοί του φώναζα «καλώς ήρθες πατριώτη». Τον πρωθυπουργό στην Άρτα υποδέχτηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο υφυπουργός Εργασίας, Κώστας Μπάρκας, ενώ τον συνοδεύει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Θανάσης Μωραΐτης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:10