search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και το Catch-22 έρχονται στην COSMOTE TV

14.05.2019 14:04
Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και το Catch-22 έρχονται στην COSMOTE TV - Media
 
Πρεμιέρες σειρών, όπως αυτή του πολυαναμενόμενου Catch-22 με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ, κινηματογραφικά blockbuster (Spinning Man) και μεγάλους on demand τίτλους που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς, όπως η ταινία Can You Ever Forgive Me? με τη Μελίσα ΜακΚάρθι θα έχουν στη διάθεσή τους οι συνδρομητές της COSMOTE TV αυτή την εβδομάδα.
 
COSMOTE CINEMA 4HD: η πρεμιέρα του Catch-22 & δύο ακόμα σειρές ξεχωρίζουν
Η βασισμένη στην ομώνυμη κλασική νουβέλα του Τζόζεφ Χέλερ ιστορική μίνι σειρά Catch-22 με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στον ρόλο του σκηνοθέτη, του παραγωγού και του πρωταγωνιστή έρχεται σε Α’ προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική.
 
Η πλοκή μας μεταφέρει στην περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και κινείται γύρω από τις περιπέτειες μίας αεροπορικής μοίρας των ΗΠΑ. Το βασικό καστ πλαισιώνεται επίσης, από τον Χιου Λόρι του House M.D, τον Κάιλ Τσάντλερ (Manchester By The Sea, Carol, The Spectacular Now, Super 8) και τον Κρίστοφερ Άμποτ (Whiskey Tango Foxtrot, It Comes At Night, A Most Violent Year).
 
Και τα 6 επεισόδια του Catch-22 θα προβληθούν back2back στο COSMOTE CINEMA 4HD την Κυριακή 19/5, ξεκινώντας από τις 23.00, ενώ θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα και on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Από τις 26/5, η σειρά θα προβάλλεται σε επανάληψη, κάθε Κυριακή στις 23.00.
 
Αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του, έρχεται σε Α’ προβολή και η σειρά δράσης Blood & Treasure που περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια καταδίωξης ενός τρομοκράτη, ο οποίος χρηματοδοτεί τις επιθέσεις του από κλεμμένα έργα τέχνης. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 22/5, στις 23.00.
 
Με τον 3ο και τελευταίο κύκλο επιστρέφει στην COSMOTE TV η δραματική σειρά Mary Kills People (Κυριακή 19/5, 22.00). Στα καινούρια επεισόδια η γιατρός Μέρι Χάρις και ο συνεργάτης της, συνεχίζουν το «έργο» τους ως «αγγελιοφόροι του θανάτου» και βοηθούν ασθενείς σε τελικό στάδιο να φύγουν με δικούς τους όρους από τη ζωή.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01