30/05/2020 03:01:49

Τι απαντά η Folli Follie για την δέσμευση λογαριασμών

Folli Follie: Ενέργειες για την αποκοπή της εταιρείας από τους βασικούς της μετόχους - Media

 

Η Folli Follie αναφερόμενη στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει 56 μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, με την οποία διατάχθηκε η συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας μέχρι του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ, διευκρινίζει πως «πρόκειται απλώς και μόνο περί συντηρητικής κατάσχεσης, υπό την έννοια ότι τα σχετικά κεφάλαια δεν εκταμιεύονται, αλλά παραμένουν δεσμευμένα υπέρ των αιτούντων».

Ειδικότερα, η Folli Follie σημειώνει πως «μετά την έκδοση της από 15.11.2018 προσωρινής διαταγής του κ. Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (το "Δικαστήριο"), δια της οποίας απαγορεύθηκε η νομική και πραγματική μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, το Δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 56 επενδυτών δια της υπ' αριθμ. 2419/2019 απόφασής του, με την οποία διατάχθηκε η συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Εταιρείας μας μέχρι του ποσού των 1,8 εκ. Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.