21/01/2021 06:04:19

Μετωπική Καμμένου - Κουντουρά για 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Μετωπική Καμμένου - Κουντουρά για 19,5 εκατομμύρια ευρώ - Media

 

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Πάνου Καμμένου με την τέως υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο οποίος ξιφουλκεί εναντίον της, αφήνοντας ευθέως να εννοηθεί ότι υπάρχει οσμή σκανδάλου στο υπουργείο Τουρισμού.

Αυτή τη φορά ευθέως βάλει εναντίον της, όχι πλέον για τις βίζες, αλλά για το γεγονός πως τα επίσημα ισοζύγια του ΕΟΤ εμφανίζουν μεγάλη απόκλιση, ειδικά για το έτος 2015 και καλεί την τωρινή ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού, να δώσει διευκρινίσεις και για τα εμπιστευτικά πρωτόκολλα.

Ειδικότερα, μιλά για τεράστια απόκλιση της τάξης των 19.505.638 ευρώ και ζητά με επίκαιρη επερώτησή του, προς τον νέο υπουργό Τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλο κι αιτείται Κατάθεσης Εγγράφων, να διευκρινίσει γιατί υπάρχουν διαφορές στα ποσά, για δαπάνες, που υλοποιούνται από τον ΕΟΤ για δράσεις προβολής στο εξωτερικό.

Ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί την Έλενα Κουντουρά ευθέως ότι διόρισε δικηγόρο τον Κωνσταντίνο Τσέγα, γενικό γραμματέα στον ΕΟΤ, ο οποίος διατηρούσε μαζί με τον σύζυγό της, Σαράντη Παπαχριστόπουλο, φιλική σχέση και ήταν μαζί μέλη στο ΔΣ της εταιρίας του συζύγου της Έλενας Κουντουρά.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ρωτά ακόμη να πληροφορηθεί αν η διευθύντρια του γραφείου της Έλενας Κουντουρά, Αγγελική Χονδροματίδου, διαθέτει μόνο απολυτήριο λυκείου και το όνομα της έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ανάσα», οπότε κι είχε λάβει επιδότηση 550.000 ευρώ από πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητά μάλιστα να πληροφορηθεί αν έχουν γίνει δηλώσεις ΦΠΑ, για τα έξοδα του ΕΟΤ, την περίοδο 2015-19 και τι έχει αποδοθεί στο ελληνικό δημόσιο, για τις υπηρεσίες, που αφορούν στην τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό και να κατατεθούν τα σχετικά παραστατικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.