search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Ψαριανός: Δεν είναι σεξισμός το «γκομενάκι» – Εάν ενόχλησε την κ. Αχτσιόγλου θα της ζητήσω συγγνώμη (Video)

19.05.2019 08:05
Ψαριανός: Δεν είναι σεξισμός το «γκομενάκι» - Εάν ενόχλησε την κ. Αχτσιόγλου θα της ζητήσω συγγνώμη (Video) - Media

 

Και στο σάλο που ξέσπασε μετά το σεξιστικό του σχόλιο για την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Ψαριανός.

Μιλώντας στην εκπομπή της Α. Νέγκα στο OneTV ανέφερε ότι η λέξη «γκομενάκι» που χρησιμοποίησε για να απευθυνθεί στην κ. Αχτσιόγλου δεν είναι σεξισμός, σημειώνοντας πως είναι «ο τρόπος που εκφραζόμαστε στην καθημερινότητά μας, στο σχολείο, στη δουλειά…Ήταν απάντηση σε κάποιον άλλο, αφού είναι ωραία η κοπέλα. Δεν είναι πολιτικό σχόλιο».

Στο ερώτημα αν είχε καταλάβει ότι η ανάρτηση του θα προκαλούσε, ο Γρηγόρης Ψαριανός εμφανίστηκε κατηγορηματικός: «Όχι καθόλου. Είναι ένα πράγμα που το συζητάς με τους φίλους σου, το συζητάς και δημόσια και αναφέρεσαι και στα δημόσια πρόσωπα όπως μιλάς κανονικά. Είναι μία κανονική διατύπωση για εμένα και δεν είναι καθόλου υποτιμητικό, καθόλου δεν υποτιμά ή δεν έχει πρόθεση να υποτιμήσει ή να προσβάλει».

«Δεν έχουμε ιδωθεί με την κ. Αχτσιόγλου. Νομίζω θα συναντηθούμε με χαρά να ανταλλάξουμε απόψεις. Εάν την ενόχλησε την ίδια θα της ζητήσω συγγνώμη. Θα τη πω: ‘Έφη μου, σε ενόχλησε αυτό που είπα’. Αν ειλικρινά με κοιτάξει στα μάτια και μου πει ‘ναι, με ενόχλησε’, θα της πω ‘σου ζητώ συγγνώμη, δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου’. Δεν ήθελα ούτε να την ενοχλήσω, ούτε να την υποτιμήσω, ούτε να την μειώσω. Ήθελα να απαντήσω σε έναν τρόπο με τον οποίο οι άνδρες μιλούν για τις κοπέλες, για τις γυναίκες, όπως και οι γυναίκες μιλούν για τους άνδρες. Πολλές γυναίκες μου συμπαραστάθηκαν σε αυτόν τον οχετό ύβρεων που εισέπραξα και πάρα πολλές γυναίκες, μικρές και μεγάλες μου είπαν ‘αχ, μακάρι να είχες πει εμένα γκομενάκι, καθόλου δεν θα με ενοχλούσε», σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01