search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Θα σαρώσει τα πάντα: Επιστρέφει στην τηλεόραση το πιο διάσημο τηλεπαιχνίδι της Ελλάδας

19.05.2019 17:44
Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι πρωτιές Καινούργιου, Μουτσινά και η μάχη των ριάλιτι - Media

 

Τα δικαιώματα του πιο αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού της Ελλάδας εξασφάλισε ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης.

Ενός τηλεπαιχνιδιού που απολαμβάναμε μέσα από τη συχνότητα του Mega με παρουσιάστρια την Έλενα Ακρίτα. Ο λόγος, φυσικά για τον «Πιο αδύναμο Κρίκο».

Ρεπορτάζ της «Real Life» θέλει το θρυλικό αυτό project -το οποίο σαρώνει στην Κύπρο!- να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με δύο κανάλια να το διεκδικούν: Τον ΣΚΑΪ και το OPEN.

Το ίδιο δημοσίευμα θέλει το OPEN να έχει έτοιμο και τον παρουσιαστή του! Πρόκειται για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μπορεί ακόμα να μην έχει πει το «ναι» στο να αναλάβει ακόμα μία εκπομπή, είναι όμως ο βασικός στόχος του σταθμού.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος θα παρουσίαζε το συγκεκριμένο παιχνίδι και στον ALPHA πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο τότε το project έμεινε στα χαρτιά. Το πιθανότερο σενάριο αν δεχτεί τελικά ο Μουτσινάς, είναι να βλέπουμε τον νέο «Πιο αδύναμο κρίκο» σε ένα χορταστικό επεισόδιο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αυτό κι αν είναι επιστροφή…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01