25/02/2020 05:02:52

Τον ΟΣΕ δείχνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την μη λειτουργία του Οδοντωτού

Τον ΟΣΕ δείχνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την μη λειτουργία του Οδοντωτού - Media

 

Με μία ανακοίνωση που δείχνει τον ΟΣΕ σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ "νίπτει τας χείρας της". '

Οπως αναφέρουν οι ypodomes.com, η κυκλοφορία του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου από τον διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ, που έχει την αποκλειστική ευθύνη των γραμμών, τέθηκε υπό απαγόρευση εδώ και ένα μήνα, η οποία κρίθηκε αναγκαία για λόγους ασφαλείας, δεδομένου ενός σοβαρού φαινομένου κατολίσθησης που εξελίχτηκε στην περιοχή.

Στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αναφέρει πως η απουσία του εμβληματικού τραίνου έχει οδηγήσει σε ακυρώσεις εκδρομών, διακοπή τουριστικής δραστηριότητας και ακυρώσεις εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα τεράστια οικονομική απώλεια και μαρασμό στην περιοχή, διευκρινίζοντας ότι αδυνατεί να επανεκκινήσει τα δρομολόγιά της στην ιστορική αυτή διαδρομή, εάν ο ΟΣΕ δεν άρει την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ουσιαστικα βάζοντας ως μοχλό πίεσης το επιβατικό κοινό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά έμμεσα την επαναλειτουργία της ιστορικής γραμμής του Οδοντωτού μεταξύ Διακοπτού και Καλαβρύτων και μάλιστα η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας "με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, είμαστε σε αναμονή για την επαναλειτουργία του Οδοντωτού".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.