12/12/2019 23:51:24

Διασωληνωμένος στη ΜΕΔ ο Δημήτρης Χριστόφιας

Διασωληνωμένος στη ΜΕΔ ο Δημήτρης Χριστόφιας - Media

 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ νωρίτερα σήμερα κρίθηκε αναγκαίο από τους ιατρούς, όπως διασωληνωθεί.

Σημειώνεται ότι στην Κύπρο έφθασε το βράδυ της Τρίτης ειδικός λοιμωξιολόγος από το Ισραήλ, ενώ πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρία της ιατρικής ομάδας, η οποία επανεξέτασε την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, με το ενδεχόμενο να μεταβεί στο εξωτερικό να αφήνεται ανοικτό.

Στο μεταξύ σε νεότερη ανάρτησή του, ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου αναφέρει ότι «επισκέφθηκα πριν από λίγο τον πρώην ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στο ΓΝΛ. Ευχήθηκα περαστικά και ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ιατρούς. Για ο' τι νεότερο το @CyprusMOH θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση»..

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως Πρόεδρος και πρώην Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, νοσηλεύτηκε το Σάββατο στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και από χθες στην Εντατική λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Νωρίτερα σε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν αναφερόταν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, παραμένει κρίσιμη, ενώ μετακαλείται Ιατρός Λοιμοξιολόγος από το εξωτερικό.

Πηγή: philenews

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.