search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:45
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Η 14χρονη, ο 42χρονος και οι αποκαλύψεις

24.05.2019 14:17
Τραγωδία στο Μοσχάτο: Η 14χρονη, ο 42χρονος και οι αποκαλύψεις - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η τραγωδία της 14χρονης που έπεσε στις ράγες του σταθμού ΗΣΑΠ του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, οι γονείς της είχαν ανακαλύψει ότι είχε ερωτική σχέση με 42χρονο γείτονα και κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο πατριός της έφηβης είδε την 14χρονη στο κατάστημα ψιλικών του 42χρονου και ξέσπασε έντονος καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Οι γονείς απαγόρευσαν στην έφηβη να έχει επαφή μαζί του και κατήγγειλαν στην αστυνομία τον 42χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου.  Τότε, ο 42χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι αστυνομικές αρχές διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι του 42χρονου και εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη στην ίδια ηλικία με το κορίτσι που αυτοκτόνησε.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε στις αρχές ότι γνώρισε τη 14χρονη, καθώς εκείνη ψώνιζε τακτικά στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε. Την προσέγγισε και άρχισε ερωτική σχέση μαζί της. Μάλιστα, τόνισε ότι η 14χρονη δεν έκανε τίποτα παρά τη θέλησή της και δεν την πίεσε ποτέ να κάνει κάτι που δε θέλει.

Ο άνδρας πλέον κρατείται στη ΓΑΔΑ και η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είχαν υπάρξει και άλλα θύματα αποπλάνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος, είχε σχέση και με άλλη 14χρονη την περίοδο 2017 – 2018.

Καταγγελίες

Γείτονας μιλώντας στο «Π» καταγγέλλει ότι έβλεπε συχνά την νεαρή με τον 42χρονο εντός του καταστήματος και ότι στη συνέχεια προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές:

«Πήγαινα στο μαγαζί και έβλεπα τον κατηγορούμενο να είναι πολύ συχνά μόνος με το κορίτσι και να έχουν πολύ φιλική συμπεριφορά μεταξύ τους. Αυτό με προβλημάτισε και έτσι στις 9 Μαΐου αποφάσισα να καταγγείλω το συμβάν σε έναν πολύ γνωστό οργανισμό για την προστασία του παιδιού.  Όμως από εκεί μου είπαν ότι η καταγγελία πρέπει να γίνει επώνυμα, ώστε να διαβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας, αλλά απέφυγα να το κάνω γιατί δεν ήθελα να μπλέξω».

Οι διώξεις

O εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 42χρονου.

Ειδικότερα, η δίωξη αφορά σε αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα), κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42