12/12/2019 18:02:15

«Χαρούλα Χαμπέα»: Νιώθω μία αμηχανία που τελειώνει «Το σόι σου» – Δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε…

«Χαρούλα Χαμπέα»: Νιώθω μία αμηχανία που τελειώνει «Το σόι σου» – Δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε… - Media

 

Η Ρένια Λουιζίδου εξομολογήθηκε πώς νιώθει που μετά από πέντε χρόνια η σειρά «Το σόι σου» ρίχνει αυλαία.

Ζήσατε πέντε ευτυχισμένα χρόνια με το Σόι σου.

Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια. Με πολλή δουλειά και κούραση. Ευτυχισμένα χρόνια γιατί δεν είναι εύκολο να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή για πέντε χρόνια! Ακόμη και στις επαναλήψεις η σειρά πάει περίφημα.

Και ως Σόι μια πενταετής καθημερινότητα;

 Βλέπαμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, παρά τις κανονικές μας οικογένειες. Τα κανονικά μας σόγια. Γελάσαμε πολύ, κουραστήκαμε πολύ, δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Ηθοποιοί και τεχνικό προσωπικό.

 Μέσα σε αυτά τα χρόνια, βιώσατε πολλά γεγονότα.

Και δημιουργήσαμε μια δυνατή σχέση μεταξύ μας. Παιδιά γεννήθηκαν, χωρίσαμε, παντρευτήκαμε, χάσαμε ανθρώπους. Βιώσαμε από capital controls μέχρι τις άδειες των καναλιών. Δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε αυτή τη συνθήκη. Μου φαίνεται περίεργο να μην πηγαίνω από Σεπτέμβρη να βλέπω τη Μίρκα, τον Μελέτη, τη Βάσω, τον Γιώργο και πάει λέγοντας. Και φυσικά και όλους τους συντελεστές. Η Ολυμπία στο πλατό ξέρει καλύτερα τι πειράζει το στομάχι μου, που έχω πρόβλημα, από τη μαμά μου.

Ποιος θα αναφωνεί τώρα Χαρούλα, Χαρούλα;

Πέντε χρόνια, για δέκα ώρες είναι ο Γιώργος Γιαννόπουλος δίπλα μου. Περισσότερο αμηχανία νιώθω, καθώς θα αλλάξει η καθημερινότητά μας. Και είναι περίεργο, γιατί εμείς οι ηθοποιοί είμαστε μαθημένοι στην αλλαγή του περιβάλλοντος. Είναι και κομμάτι της γοητείας και της δημιουργικότητας της δουλειάς. Το “Σόι” ήταν το διαφορετικό, δεν ήταν το σύνηθες.

Πηγή: Τηλεθεατής

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.