search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20
MENU CLOSE

MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Ζαχίρ που μοιράστηκε μόνο με τον «Κρατς»

26.05.2019 11:22
Συγκλονίζει ο Ζαχίρ: Μας πέταξαν στη θάλασσα - Ξεφούσκωσαν το φουσκωτό και μας άφησαν μεσοπέλαγα - Media

 

Το μεγάλο του μυστικό το οποίο όμως θέλησε να μοιραστεί μόνο με έναν συμπαίκτη του, τον Χρήστο Μπάρκα, αποκάλυψε, τώρα που τελείωσαν όλα, ο Ζαχίρ! 

Ο Αφγανός πρώην παίκτης του ελληνικού Master Chef ο οποίος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με τη συγκλονιστικό ιστορία ζωής του και τα όσα είχε περάσει μέχρι τελικά να φτάσει στις οντισιόν του ριάλιτι μαγειρικής, αποφάσισε να μοιραστεί σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως τόνισε: «Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη, δυστυχισμένο. Γιατί ποτέ μέχρι τη μέρα της οντισιόν δεν είχα μιλήσει για την ιστορία μου και δεν είχα αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έχω μεγαλώσει, τι ζόρια έχω περάσει, αλλά και τι κινδύνους έχω αντιμετωπίσει που θα μπορούσαν να μου στοιχήσουν τη ζωή. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσής μου στη μαγειρική».

«Θεωρούσα πως είχα ξεφτιλιστεί στον κόσμο και ότι όλοι γελάνε μαζί μου. Αισθανόμουν άσχημα και ντροπή που μίλησα στην οντισιόν για μένα, διότι εδώ έπρεπε να δείξω το ταλέντο μου στη μαγειρική, όχι να πω την ιστορία της ζωής μου», είπε. 

Μετά τη διήγηση της ιστορίας του για όσα είχε περάσει, ο Ζαχίρ ένιωθε πολύ άσχημα για όλα όσα είχαν γίνει γνωστά.

«Αυτό που σου λέω τώρα δεν το μοιράστηκα με κανέναν μέσα στο παιχνίδι, παρά μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα. Μάλιστα, τόσο στον Χρήστο όσο και στον Παντελή είχα πει ότι ήθελα να φύγω από το MasterChef» είπε στο People ο Αφγανός πρώην παίκτης του Master Chef.

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20