search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Ποιος θα πάρει τη θέση του Αντώνη Πανούτσου στον Σπορ FM

29.05.2019 11:31
Ποιος θα πάρει τη θέση του Αντώνη Πανούτσου στον Σπορ FM - Media

 

Ο Αντώνης Πανούτσος ως γνωστόν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές (στις 30 Ιουνίου κατά πάσα πιθανότητα).

Πράγμα που σημαίνει ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα κατά την οποία μπορεί κάνει εκπομπή στον Σπορ FM. Το ερώτημα που προκύπτει ασφαλώς είναι τι θα κάνουν οι άνθρωποι του σταθμού και ποιον θα επιλέξουν για αντικαταστάτη του.

Η απάντηση έχει δυο παραμέτρους. Το πρώτο πλάνο αφορά στο διάστημα μέχρι τα τέλη Ιουνίου όπου και θα γίνουν οι εκλογές.

Αυτόν τον μήνα λοιπόν η λύση που προκρίνεται είναι να συνεχίσει μόνος του ο Αντώνης Καρπετόπουλος με τον Τόλη Κοτζιά στο πρώτο ημίωρο της εκπομπής και στα άλλα τρία με ακροατές να ρωτούν (με μηνύματα ή με τηλεφωνήματα στον αέρα) τους ρεπόρτερ του τέως ΠΟΚ.

Αν ο Αντώνης Πανούτσος εκλεγεί (που μεταξύ μας είναι και το πιο πιθανό σενάριο) θα εξεταστεί ένα από τα πολλά σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι αυτή τη στιγμή, ενόψει της νέας σεζόν.

Οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί και δεν αναμένεται να ληφθεί έως και το φινάλε των εκλογών.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01