search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:31
MENU CLOSE

«Βάλε λάδι κι έλα…»: Ο μποντιμπιλντεράς που κάνει ενέσεις με λάδι και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά συνεχίζει (Photos)

30.05.2019 13:04
«Βάλε λάδι κι έλα…»: Ο μποντιμπιλντεράς που κάνει ενέσεις με λάδι και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά συνεχίζει (Photos) - Media

 

Ένας bodybuilder έκανε ενέσεις λάδι στα χέρια του σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τους δικέφαλους μυες του.

Ο Valdir Segato, στις αρχές της δεκαετίας του 50, άρχισε να κάνει ενέσεις με το υγρό, παρά τις προειδοποιήσεις ότι κινδυνεύει να πάθει σοβαρή νευρική βλάβη, παραμόρφωση και ακόμη και ακρωτηριασμό.

Ο Segato, από το Σάο Πάολο, είναι γνωστός ως «το τέρας» στους δρόμους της γειτονιάς του, αφού εμπνεύστηκε από τις φυσιογνωμίες του Arnold Schwarzenegger και του φανταστικού χαρακτήρα Marvel, The Hulk.

Ο οικοδόμος κάνει ενέσεις με Synthol, οι οποίες αποτελούνται από 85% έλαιο, συχνά σησαμέλαιο, 7,5% λιδοκαΐνη, παυσίπονο και 7,5% αλκοόλη.

Ο τρελός Βραζιλιάνος τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλώντας τον εαυτό του «Valdir Synthol».

Ο Segato εξήγησε πως όταν ήταν νεότερος, ήταν εξαρτημένος στο ναρκωτικό που ονομάζεται «Skinny Dog».

Όμως, αφού εγκατέλειψε τα ναρκωτικά και γράφτηκε σε ένα γυμναστήριο – ο Segato βρήκε ένα νέο πάθος. Μετά από μήνες σωματικής άσκησης στο γυμναστήριο, ο Segato εκτίμησε ότι δεν πέτυχε την επιθυμητή του εμφάνιση.

Τότε του προσφέρθηκε μια ένεση Synthol από κάποιον στο γυμναστήριο και σύντομα καρπώθηκε στην ουσία. Ωστόσο, οι ενέσεις δεν κάνουν τον Segato δυνατότερο.

Πριν από τρία χρόνια οι γιατροί τον προειδοποίησαν έντονα ότι αν δεν σταματήσει θα μπορούσε να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Ο Segato είπε τότε: «Οι γιατροί μου λένε να το σταματήσω, οι συμβουλές που μου δίνουν είναι να σταματήσω να κάνω ενέσεις. Αλλά είναι δική μου η απόφαση να το χρησιμοποιήσω γιατί θέλω, γιατί μου αρέσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:31