search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Τεράστια γκάφα: Για «συνθήκη της Γενεύης περί αιχμαλώτων πολέμου» μιλά υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ (Video)

30.05.2019 13:11
Τεράστια γκάφα: Για «συνθήκη της Γενεύης περί αιχμαλώτων πολέμου» μιλά υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ (Video) - Media
 
Άφωνους και αμήχανους άφησε τους συνομιλητές του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση άφησε να εννοηθεί ότι μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές, η ΝΔ θα αντιμετωπίσει εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, όπως σε… αιχμάλωτους πολέμου, όπως ορίζει η Συνθήκη της Γενεύης.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Αϊβαλιώτης είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών είτε των πολιτικών».
 

Η δήλωση του κ. Αϊβαλιώτη προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου, η οποία σημείωσε ότι «υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ”αιχμαλώτους πολέμου”αλλά μας “καθησυχάζει”ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο».
 

Το περιστατικό έρχεται μετά τη διαγραφή του κ. Στεφανίδη, ο οποίος είχε κάνει χυδαία ανάρτηση σε βάρος της Κωνσταντίνας Κούνεβα, ανάρτηση που οδήγησε στη διαγραφή του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01