search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:29
MENU CLOSE

Στέλεχος της ΝΔ τα «βροντάει» και κατεβαίνει στις εκλογές με τον Βελόπουλο

31.05.2019 11:17
Στέλεχος της ΝΔ τα «βροντάει» και κατεβαίνει στις εκλογές με τον Βελόπουλο - Media

 

Ένα από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και επί μακρόν νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χήνος, εγκαταλείπει το κόμμα που υπηρέτησε πιστά για δεκαετίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πρόκειται να είναι υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Αιτία της απόφασης αυτής σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι η απογοήτευση από τα όσα συνέβησαν στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Ηλεία.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία με μεγάλη εμπειρία φαίνεται πως αγνοήθηκαν και πως όλη η προεκλογική εκστρατεία στήθηκε από μια μικρή και απομονωμένη ομάδα με στόχο τη δημιουργία, όπως λένε, νέας τάξης πραγμάτων.

Σημειώνουν επίσης επίθεσης ότι το γεγονός ότι αγνοήθηκαν αγωνιστές του κόμματος που σήκωσαν το βάρος κυρίως σε δύσκολες εποχές, προκάλεσε δυσαρέσκεια.

 

 

Ο Γιώργος Χήνος

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01