search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Επίθεση Πολάκη στον «δημοσιογράφο – καταδότη της Χούντας» – Και άλλοι στο στόχαστρό του

01.06.2019 11:49
Με Βαξεβάνη, Δούρου, Παππά, Σπίρτζη και άλλους συντρόφους γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Πολάκης (Photos) - Media

 

Mε το γνωστό του στυλ ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, «στολίζει» τον Τεό Γιάνναρο -υποψήφιο του Γιώργου Πατούλη- για την απειλητική ανάρτησή του στο Facebook κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, τον Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη για τις τηλεοπτικές δηλώσεις του περί… αιχμαλώτων πολέμου, και τον «καταδότη της χούντας» -όπως χαρακτηρίζει τον Νίκο Μαστοράκη- που προέτρεψε τους πάντες να ψηφίσουν τον υποψήφιο της ΝΔ, δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Ο πρώτος ηταν Διοικητης στο Ελπις επί Γεωργιάδη που οταν τον διώξαμε ξεσηκώθηκε η ΝΔ γιατι ηταν “άξιος και υπέροχος άνθρωπος”
Ο δεύτερος εχει περάσει λεει και απο την εξωκοινοβουλευτική αριςτερα αλλα τωρα ετοιμάζεται να ανοίξει ξερονήσια
Ο τρίτος ειναι ο δημοσιογράφος-καταδότης της χούντας που λιβανίζει με υπέροχη γλώσσα το αγκάλιασμα της δημοσιογραφιας που ουτε ο Σκαι δεν άντεξε!!!
Όλοι αυτοί ,εξαιρετικά δείγματα “ήθους, ευπρέπειας και αδαμαντινης συμπεριφοράς” ετοιμάζονται μαζι με Κυριακο, στουρναρα και ολιγάρχες να εφορμησουν στα 40 δις του ταμείου της χώρας…..
ΥΓ ομως φοράνε γραβάτα και δεν καπνίζουν», αναφέρει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01