search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:53
MENU CLOSE

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Μου λένε να πάθω καρκίνο

02.06.2019 10:40
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Μου λένε να πάθω καρκίνο - Media

 

Στα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η φιναλίστ του MasterChef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV ΕΘΝΟΣ». 

Γιατί είπατε ότι ο κόσμος αγαπάει να σας μισεί;

Είναι πολύ περίεργο, έχω ακούσει μέχρι και «πες μου έναν λόγο που ίσιωσες τα μαλλιά σου σήμερα, αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις αύριο» ή «είσαι αχώνευτη». Τους ενοχλεί το παραμικρό, γιατί απλά είμαι εγώ. Με βρίζουν γιατί δεν τους αρέσουν τα δόντια μου, τα μαλλιά μου, μου λένε να πάθω καρκίνο, να μην κάνω παιδιά, να μην έχω λεφτά, να με θάψουν. Τους ενοχλούν τα πάντα. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στο προφίλ ενός ανθρώπου και να κάτσω να τον βρίσω. Τι κέρδος θα έχω, θ’ απαλύνει την ψυχή μου;

Στο δρόμο ο κόσμος τι σας λέει;

Βασικά το πρώτο που μου λένε είναι ότι είμαι πιο όμορφη από κοντά. Υπάρχει κόσμος που μου ζητά να βγούμε μια φωτογραφία και ειδικά τα μικρά παιδάκια τρελαίνονται όταν με συναντούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01