search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:55
MENU CLOSE

Επιστρέφει το X-Factor – Τι αποκάλυψαν οι κριτές (Video)

07.06.2019 08:29
Επιστρέφει το X-Factor - Τι αποκάλυψαν οι κριτές (Video)  - Media

 

Να επιστρέψει στις οθόνες μας ετοιμάζεται το X-Factor και να καθηλώσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Open Beyond.

Τα γυρίσματα του μουσικού talent show έχουν αρχίσει, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται στο ρόλο της παρουσιάστριας, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Μάστορας.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφιση του project και η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε αποκλειστικό υλικό. 

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αποκάλυψε, ότι στην αρχή ζητούσε τις συμβουλές του Γιώργου Θεοφάνους, για να καταφέρει να είναι σωστός κριτής, ενώ Χρήστος Μάστορας, είπε αστειευόμενος, ότι θα βγουν πολλά νέα ταλέντα που ενδεχομένως να τους «φάνε» τη δουλειά. Η Μελίνα Ασλανίδου τόνισε ότι υπάρχουν πολύ ωραίες φωνές, ενώ παράλληλα έχουν και πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48