search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ: Έκλεψαν αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο Χάρι-Μέγκαν (Photo)

08.06.2019 09:38
Η Βασίλισσα Ελισσάβετ... αγνόησε την επέτειο του Πρίγκιπα Xάρι και της Mέγκαν Μαρκλ (Photos) - Media
 
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η εφημερίδα Sun έφερε στο φως μια απίστευτη κλοπή και διαρροή φωτογραφιών που έθεσε σε συναγερμό το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.
 
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, δεκάδες φωτογραφίες από τον περσινό βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ έπεσαν στα χέρια χάκερς οι οποίοι τρύπωσαν στα αρχεία του διάσημου φωτογράφου Alexi Lubomirski.
 
Ο Alexi Lubomirski ήταν εκείνος που τράβηξε τόσο τις φωτογραφίες αρραβώνα της Meghan με τον Harry, όσο και τις φωτογραφίες γάμου του ζευγαριού στο Windsor στις 19 Μαΐου 2018.
 
Πηγή από το Παλάτι ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπήρξε έλλειμμα ασφάλειας στο πρακτορείο του διάσημου φωτογράφου, με αποτέλεσμα πολλές αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου να βρουν δίοδο στο Instagram και το Twitter.
 
Στις αδημοσίευτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media, υπάρχει το χαρακτηριστικό σημάδι Preview πάνω στις εικόνες.
Σημειώνεται, πάντως ότι το Παλάτι κινήθηκε τάχιστα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, κυκλοφορεί μόνο μία φωτογραφία από τον βασιλικό γάμο.
 
Πληροφορίες: queen.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01