search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:27
MENU CLOSE

Ποιος θα παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ;

09.06.2019 14:00
skai_corporate_1_0

 

Το Guess my Age είναι το νέο πρόγραμμα που έρχεται στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα το κανάλι έχει βγάλει ήδη τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας ούτε βέβαια το πρόσωπο που θα το παρουσιάσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.

Αρχικά το όνομα της Μαρίας Ηλιάκη εμφανιζόταν ως το επικρατέστερο αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ ήθελαν γυναίκα στην παρουσίαση. Στη συνέχεια γράφτηκε και το όνομα της Βάσως Λασκαράκη.

Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχουν και άνδρες στο κάδρο για το κανάλι του Φαλήρου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «My TV» τα δοκιμαστικά συνεχίζονται. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν περάσει από το κανάλι για το νέο τηλεπαιχνίδι είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης αλλά και ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος που πέρσι είχε παρουσιάσει το «Game of Love» στον ΑΝΤ1.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει και το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου ωστόσο ο παρουσιαστής δεν έχει περάσει από δοκιμαστικό. 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:26