search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Γιώργος Χρανιώτης: Δεν βλέπω Survivor γιατί βαριέμαι

10.06.2019 15:55
Γιώργος Χρανιώτης: Δεν βλέπω Survivor γιατί βαριέμαι - Media

 

Ο Γιώργος Χρανιώτης φέτος το καλοκαίρι μάλλον δεν θα κάνει διακοπές ή τουλάχιστον πολλές.

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα.

Το φετινό καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Το δικό μας Σινεμά» στο θέατρο Άλσος, στις 12 Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι η Αθήνα θα αποτελέσει τη βάση του για τους καλοκαιρινούς μήνες με τον ίδιο να είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει στην εν λόγω θεατρική παράσταση και θα συστηθεί στο κοινό ως Παύλος.

Ο ηθοποιός δε φαίνεται να στεναχωριέται ιδιαίτερα που θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα, καθώς κάνει ένα είδος αυθυποβολής στον εαυτό του, ενώ αποκάλυψε το σκεπτικό του.

Ωστόσο, μοιράστηκε μια άσχημη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να επισκεφθεί ψυχολόγο, καθώς συμμετείχε σε ένα θεατρικό project στο οποίο τα κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από τοξικό και έδωσε λεπτομέρειες.

Πριν τρία χρόνια ο Γιώργος Χρανιώτης συμμετείχε στο Survivor, το οποίο τότε σημείωνε την απόλυτη επιτυχία. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τον φετινό κύκλο δεν τον παρακολουθεί γιατί βαριέται και εξήγησε τους λόγους με τον δικό του τρόπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42