search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Τετ-α-τετ στήριξης με Άγγελο και τεχνικό τιμ ο Γραμμένος

10.06.2019 19:29
Γραμμένος: Χαμηλά την μπάλα - Media

 

Την αμέριστη συμπαράστασή του στον προπονητή και τους Έλληνες διεθνείς, εξέφρασε ο Βαγγέλης Γραμμένος σε τετ-α-τετ που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Άγγελο Μπασινά, αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού μίλησε για το τι δεν πήγε καλά στο ματς του Σαββάτου,τους κάλεσε να ξεχάσουν την αναμέτρηση με την Ιταλία και τους ζήτησε να επικεντρωθούν απόλυτα στον αγώνα με την Αρμενία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, για να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση.

«Μην ασχολείστε άλλο με το ματς κόντρα στην Ιταλία, θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε την 2η θέση και φυσικά να κερδίσουμε την Αρμενία. Είμαστε εδώ για εσάς και θεωρούμε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ζητώντας τη νίκη για το ματς της Τρίτης.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:55