search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Ανατροπή για τη γυναίκα που σκότωσε τον σύζυγό της: Παλαιότερα ήταν θετή κόρη του

11.06.2019 15:24
Φρούτα, λαχανικά και οικιακές συσκευές: Τα πιο παράξενα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται ως σεξουαλικά παιχνίδια (Video) - Media

 

Νέα δεδομένα ανατρέπουν την εξέλιξη της υπόθεσης δολοφονίας ενός άνδρα από τη σύζυγό του στη Φλόριντα, τον Ιανουάριο του 2019.

Η Danielle Redlick συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της, Michael Redlick, καθώς και για παραποίηση των αποδεικτικών στοιχείων αφού οι ανακριτές ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησε να καθαρίσει τη σκηνή του εγκλήματος.

Επιπλέον, η Danielle Redlick περίμενε να περάσουν 11 ώρες πριν καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει ότι ο σύζυγός της είχε μαχαιρωθεί.

Έγγραφα από το γραφείο του εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση έδειξαν ότι η ίδια γνώρισε τον Michael τρία χρόνια πριν παντρευτούν. Ο γάμος τους κράτησε 17 χρόνια.

Οικογενειακός φίλος δήλωσε στην αστυνομία ότι ο Michael, ο οποίος ήταν κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος από την Danielle, είχε παντρευτεί μια κοπέλα την δεκαετία του 90’ αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, μόνο και μόνο για να την καλύψει με την ασφάλεια υγείας του. «Η κοπέλα πέθανε. Αφού συνέβη αυτό, ο Michael σύναψε ερωτική σχέση με τη θετή κόρη του, δηλαδή την κόρη της», είπε ο οικογενειακός φίλος.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, μια 15χρονη κόρη και έναν 11χρονο γιο, τα οποία είπαν στους αστυνομικούς ότι οι γονείς τους καβγάδιζαν συχνά. Ο 11χρονος χαρακτήρισε και τους δύο του γονείς «αλκοολικούς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:19