search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Διακοπή της κυκλοφορίας την Κυριακή, έξω από το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

14.06.2019 18:26
Γήπεδο ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Media

 

Προκειμένου να περάσουν μηχανήματα μέσα στο εργοτάξιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, οι υπεύθυνοι του έργου εξασφάλισαν σχετική άδεια για τη διακοπή της κυκλοφορίας.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα αφορά την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, από το ύψος της οδού Λεύκης έως το ύψος της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα αλλάξουν τα δρομολόγιά τους από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έως τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα οχήματα, η διακοπή της κυκλοφορίας αναμένεται να ισχύσει από τις 6 το πρωί της Κυριακής, έως τις 6-7 το απόγευμα. Σε αυτό το διάστημα εκτιμάται ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, παρότι η άδεια που εξασφαλίστηκε είναι για περισσότερες ώρες.

Να αναφέρουμε πάντως πως οι συγκεκριμένες εργασίες δεν έχουν καμία σχέση με την υπογειοποίηση της «Αγιά Σοφιάς», η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01