search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Open TV: Μετά τον Τζώνη Καλημέρη, τέλος και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

15.06.2019 08:07
Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για πρωινή εκπομπή του Open TV - Media

 

Η απομάκρυνση του Τζώνη Καλημέρη από το Open TV είχε ήδη προετοιμάσει τους εργαζόμενους στον σταθμό για ακόμα μία μεγάλη «έξοδο»: Αυτή της Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Το πρωινό της Παρασκευής εστάλη η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Διευθύνων Σύμβουλο του, με πληροφορίες του dailymedia.gr, να θέλουν τη Μαραγκουδάκη να έχει ήδη ενημερωθεί για το δικό της τέλος από το κανάλι.

Όλα αυτά, λόγω του γενικότερου ανασχηματισμού που επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης για το κανάλι του, το οποίο μπορεί να έχει κερδίσει το δικό του κοινό, δεν έχει καταφέρει ακόμα, όμως, ακόμα να αγγίξει κορυφή.

Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται βέβαιο πως… έπεται και συνέχεια σε ό,τι αφορά στις απολύσεις, καθώς ο Σαββίδης επειδή μια πιο «δυνατή» ομάδα για το κανάλι του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01