search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:29
MENU CLOSE

Η Κόμισσα Κοντογιάννη του High TV υποψήφια για τη Βουλή – Διαβάστε με ποιο κόμμα (Photos)

19.06.2019 12:04
Η Κόμισσα Κοντογιάννη του High TV υποψήφια για τη Βουλή - Διαβάστε με ποιο κόμμα (Photos) - Media

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Komissa by night” του High TV Κόμισσα Κοντογιάννη, η οποία έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με το τραγούδι, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον στίβο της πολιτικής.

Η τηλεπερσόνα, σύζυγος του επιχειρηματία Παναγιώτη Γλάστρα και μητέρα δύο παιδιών, αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε να συμπράξει με την ένωση Κεντρώων και τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι υποψήφια στη Β’ Πειραιά, γεγονός που ανακοινώνει σήμερα η ίδια μέσω της Espresso.

«Ο λόγος που αποφάσισα να κατεβώ υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές είναι η επιθυμία μου να προσφέρω. Μπορεί να μην έχω εμπειρία στα κοινά, αλλά γνωρίζω καλά τα προβλήματα του τόπου μας και δη του Πειραιά όπου μου έγινε η πρόταση να πολιτευτώ και την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά. Στην εκπομπή μου στο High TV έχω πάρει συνεντεύξεις από δεκάδες πολιτικούς τα τελευταία χρόνια και, έτσι, έχω γνώση και των προβλημάτων που υπάρχουν, αλλά και των πιθανών λύσεων που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν» λέει η Κόμισσα, το κανονικό όνομα της οποίας είναι Κόμνω. Όσο για την απόφασή της να συνεργαστεί με τον Βασίλη Λεβέντη, η ίδια εξηγεί: «Η απόφασή μου να στηρίξω με την παρουσία μου το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων ήρθε κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Ο κ. Λεβέντης είναι πραγματικά ένας λεβέντης της πολιτικής σκηνής: αυθεντικός, ειλικρινής, αποφασιστικός, δυναμικός, ένας καλός άνθρωπος που αγαπά τη χώρα του. Έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στα πολιτικά πράγματα, έχοντας σταθερές απόψεις, κατάφερε να μπει στη Βουλή των Ελλήνων την προηγούμενη τετραετία και θεωρώ ότι οι απόψεις του έκαναν τη διαφορά. Κι αυτό που μετράει τελικά είναι να ακούγονται πολλές φωνές στο Κοινοβούλιο…»

«Είναι λειτούργημα»

Η οικοδέσποινα της εκπομπής του High TV δηλώνει, μάλιστα, προετοιμασμένη για τα επικριτικά σχόλια που είναι που είναι πιθανό να ακούσει λόγω της ενασχόλησής της με τον χώρο της πολιτικής. «Καλό θα ήταν, βέβαια, προτού κρίνουμε αβίαστα τον άλλο, να του επιτρέψουμε να μας εξηγήσει τις απόψεις του» τονίζει η ίδια και καταλήγει: «Προσωπικά, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Στόχος μου είναι η προσφορά. Δε βλέπω την πολιτική ως επάγγελμα, αλλά ως λειτούργημα, όπως θα έπρεπε δηλαδή να τη βλέπουν όλοι οι πολιτικοί αυτής της χώρας.

Πηγή: Epsresso

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26