17/02/2020 08:13:40

Πάγκαλος: Κινήθηκα ενάντια στον Πασχάλη - Δεν αλλοίωσα το τεστ DNA

Πάγκαλος: Κινήθηκα ενάντια στον Πασχάλη - Δεν αλλοίωσα το τεστ DNA - Media

 

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Καθηγητή Γενετικής Κωνσταντίνο Πάγκαλο και την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή Πασχάλη φαίνεται πως έλαβε τέλος, με τη δικαστική απόφαση να δικαιώνει τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο.

Σύμφωνα με το news257.gr, ο γενετιστής δήλωσε χαρακτηριστικά για την υπόθεση:

"Υπήρχαν δύο λόγοι για τους οποίους κινήθηκα εναντίον, κυρίως, της κυρίας Αρβανιτίδη και του συζύγου της, του κύριου Πασχάλη.

Πρώτον, διότι υπήρχε μια προσβολή στο όνομά μου. Ήταν σημαντικό διότι ισχυρίστηκε μία αδιαφάνεια στη διαδικασία, η οποία δεν υπήρχε βέβαια.

Από την άλλη πλευρά, υπήρχε μια ανάγκη να καταλάβει ο κόσμος ότι τα τεστ dna δεν αλλοιώνονται. Όποιος τολμήσει να το κάνει θα βρεθεί εκτεθειμένος.

Πάντοτε, όλες οι αποφάσεις που βγήκαν ήταν υπέρ εμού, γιατί έτσι ήταν το δίκαιο και το σωστό και το αντιλήφθηκαν όλα τα δικαστήρια.

Τα δικαστήρια με όρισαν πραγματογνώμονα. Δηλαδή ήμουν μέρος του δικαστηρίου και έπρεπε να αποφανθώ για το τεστ DNA.

Το τεστ DNA απέδειξε ότι ο Πασχάλης ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Στην αρχή υπήρχε μια ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αυτό. Στη συνέχεια, όμως, ξεκίνησε μια αντιδικία με υπονοούμενα του τύπου ότι ήταν διαφανής η διαδικασία, ενώ δεν ήταν."

Στο μεταξύ, έχουν επιδικαστεί ποσά αποζημίωσης άνω των 200.000, ωστόσο ο κύριος Πάγκαλος δεν έχει λάβει χρήματα ακόμη. Όπως δήλωσε:

"Δεν έτυχα αποζημιώσεως, όπως τα δικαστήρια έχουν ορίσει διότι δεν υπάρχουν χρήματα από την οικογένεια, όπως λένε, δεν υπάρχει καμία περιουσία, ο κύριος Αρβανιτίδης βέβαια συνεχίζει τις συναυλίες του και δεν καταλαβαίνω γιατί τις κάνει όλες δωρεάν".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.