23/09/2020 02:45:41

Η απίστευτη ιστορία πίσω από ένα τατουάζ – Ήταν νεκρή για 27 λεπτά (Photo)

Η απίστευτη ιστορία πίσω από ένα τατουάζ – Ήταν νεκρή για 27 λεπτά (Photo) - Media

 

Μια απίστευτη ιστορία κρύβει το τατουάζ που έχει στο χέρι της μια χρήστρια του Instagram.

Η γραφή του τατουάζ μοιάζει να προέρχεται από μια άγνωστη γλώσσα ωστόσο, αν κάποιος προσέξει θα δει ότι είναι αγγλικά γραμμένα σαν από χέρι μικρού παιδιού. Η φράση που περιέχει το τατουάζ είναι «It’s real» ( Είναι πραγματικό).

Η Madie Johnson έκανε το τατουάζ στον καρπό της στη μνήμη της θείας της Tina Hines, που πέθανε για 27 λεπτά πριν επανέλθει στη ζωή.

Η ιστορία

Σύμφωνα με τη Madie, πριν από ένα χρόνο η θεία της Tina, η οποία είναι μία από τους πιο απίθανους και υγιέστατους ανθρώπους, έπαθε ανακοπή και όπως ανέφεραν οι γιατροί πέθανε και επανήλθε στη ζωή τέσσερις φορές από τον θείο της Madie, Brian και τους τραυματιοφορείς που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Της τοποθέτησαν απινιδωτές και μετά από την θαυματουργή πλήρη επαναφορά της, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει ένα στυλό και έγραψε στο ημερολόγιο των παιδιών της «It’s real», καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει αμέσως.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο δωμάτιο τη ρώτησαν τι είναι πραγματικό και εκείνη απάντησε δείχνοντας τον ουρανό, τον παράδεισο, με δάκρυα στα μάτια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.