13/08/2020 11:23:14

Τρέχοντας προς το Μέλλον στο SNF RUN (Photo)

Τρέχοντας προς το Μέλλον στο SNF RUN (Photo) - Media

 

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ο βραδινός αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον. Ο αγώνας διοργανώνεται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Τα Special Olympics Hellas και φέτος έδωσαν το δυναμικό παρόν με την δική τους διαδρομή 1.000 μέτρων, όπου οι  αθλητές και οι συνοδοί τους συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή, στέλνοντας το μήνυμα του δικαιώματος στη συμμετοχή και την κοινωνική ενσωμάτωση.

Στο τέλος της διαδρομής οι αθλητές των Special Olympics Hellas φόρεσαν στεφάνια δάφνης, ως σύμβολα νίκης και περηφάνιας. Την τελετή απονομής των μεταλλίων του αγώνα, συνόδευσε ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων.

Δείτε την μοναδική διαδρομή εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.