search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:24
MENU CLOSE

Τρέχοντας προς το Μέλλον στο SNF RUN (Photo)

26.06.2019 13:17
Τρέχοντας προς το Μέλλον στο SNF RUN (Photo) - Media

 

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ο βραδινός αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον. Ο αγώνας διοργανώνεται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Τα Special Olympics Hellas και φέτος έδωσαν το δυναμικό παρόν με την δική τους διαδρομή 1.000 μέτρων, όπου οι  αθλητές και οι συνοδοί τους συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή, στέλνοντας το μήνυμα του δικαιώματος στη συμμετοχή και την κοινωνική ενσωμάτωση.

Στο τέλος της διαδρομής οι αθλητές των Special Olympics Hellas φόρεσαν στεφάνια δάφνης, ως σύμβολα νίκης και περηφάνιας. Την τελετή απονομής των μεταλλίων του αγώνα, συνόδευσε ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων.

Δείτε την μοναδική διαδρομή εδώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01