search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Πλήθος προσωπικοτήτων στα 30 χρόνια της «Ελπίδας» (Video | Photos)

28.06.2019 11:37
Πλήθος προσωπικοτήτων στα 30 χρόνια της «Ελπίδας» (Video | Photos) - Media

 

Στο περιστύλιο του Ζαππείου διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ την πρώτη του εκδήλωση, με αφορμή τον εορτασμό των 30 ετών από την ίδρυσή του.

Πολιτικοί, επιστήμονες ,καλλιτέχνες και επιχειρηματίες δήλωσαν το παρών, εκφράζοντας τη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου.

«Η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι. Η φράση αυτή θα είναι πάντοτε πυξίδα μας» είπε, στην ομιλία της, η πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη,  ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο διεθνούς φήμης Γάλλος ογκολόγος David Khayat.

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος επισήμανε το κενό του κράτους που όμως, ο Σύλλογος μπορεί και καλύπτει: «Η πολιτεία δυστυχώς παρουσιάζει μεγάλα κενά και ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ καλύπτει ένα μεγάλο κενό της κρατικής αποστολής. Η ΕΛΠΙΔΑ στηρίζει το παιδί εκεί που δεν υπάρχει το κράτος ή που η παρουσία του είναι ελλειμματική»

Χαιρετισμό απηύθυναν –μεταξύ άλλων- η σύζυγος του Κύπριου προέδρου Άντρυ Αναστασιάδη, ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με βιντεοσκοπημένο μήνυμα, καθώς και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Στους καλεσμένους είδαμε επίσης, τη Μαρέβα Μητσοτάκη, τη Νατάσσα Καραμανλή, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, όπως και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες από τον επιστημονικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Η βραδιά έκλεισε μουσικά με τις μελωδίες του Σάκη Ρουβά και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ τελευταία στη σκηνή ανέβηκαν παιδιά του Συλλόγου που έχουν αποθεραπευτεί και άφησαν λευκά μπαλόνια στον ουρανό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:06